Vas megyében rengeteg strandolási lehetőség vár. Ezt már többször írtuk. Találni kis gyógyfürdőt, kis strandot, nagy gyógyfürdőt és nagy strandot – olyat is, ahol számos csúszda és élményelem is található. De melyikbe mennyibe kerül egy belépő? Most ezt mutatjuk meg.

Kezdjük Sárvárral! Itt a nyári időszakban a felnőtt napi jegy 3 ezer 700 forintba kerül. A gyermek pedig 1700 forintba. A többi jegyár itt.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban többféle jegy váltható. Mi most a gyógy- és strandfürdő belépők árait mutatjuk. Ide a felnőtt jegy 2 ezer 800 forintba kerül. Itt kifejezetten gyermek jegy nincs, diák viszont kapható. Erről részletek itt.

A celldömölki Vulkánfürdőben a felnőtt napijegy 2 ezer 400 forintba kerül. A gyermek belépőért itt 1350 forintot kell fizetni. De négy órás jegyet is kérhetünk, ha csak rövidebb időt töltenénk fürdőzéssel. Ennek a részletei itt.

A családias hangulatú Mesteri Termálba az egész napra szóló felnőtt jegy 1200 forintba kerül. A gyermek jegy ára itt 500 forint. Még több részletet itt tudhatsz meg.

A szombathelyi termálfürdő strandjára 1210 forintba kerül az egész napos belépő. Gyerekeknek ugyanez 420 forint. A többi ár itt.

A vasvári Szentkút fürdőbe a napi felnőtt  belépő 900 forintba kerül, a gyermek jegy pedig 500 forintba. Plusz infókért klikk ide.

Hasonlóan kedvezőek az árak Borgátán. Itt a felnőtt fürdő jegyért 1500 forintot kell fizetni, a gyermekért pedig 850 forintot. Tudj meg többet itt a Borgáta fürdőről.

A szentgotthári fürdőben egy felnőtt napijegy ára 3 ezer 300 forint, egy gyermek felépőért pedig 1800 forintot kell fizetni. A St. Gotthard Spa & Wellness jegyárai egyébként itt tekinthetők meg.

A körmendi Mjus Worldben a hétköznapokra vonatkozó felnőtt jegy ára 3 ezer 500 forint, míg ugyanezen időszakra a gyermek belépő 2 ezer 500 forint. A hétvégi jegyárak az előbbinál 3 ezer 800 forintra változik, utóbbinál 2 ezer 500 forintra. De minden részlet itt.

A szombathelyi Tófürdő strandon szintén hasonló jegyárakkal kell számolni. Itt a felnőtt belépő 1400 forint, míg a gyermek jegy 650 forint. De kapható csúszdázós jegy is. Ennek a részletei itt.

Azt pedig, hogy melyik Vas megyei fürdő pontosan hol található, ezen a térképen mutatjuk.