Ha wellnesselni megyünk, adjuk meg a módját – gondolják sokan. És lehet, hogy igazuk is van, hiszen a kikapcsolódás pont arról szól, hogy kicsivel többet engedünk meg magunknak, mint a hétköznapokon. Ha Te is így vélekedsz, ajánlunk három olyan hotelt Vas megyéből, ahol tényleg extra környezetben lazíthatsz.

 

De nem szeretnénk túl sok szöveggel fárasztani. Ugyanis azt gondoljuk, a képek azért sok mindent elárulnak a szállodákról. A Bükfürdőn lévő Hotel Caramell Premium Resort **** superiorról (borítókép) mindenképpen. Itt adott a kényeztető wellness, a modern exkluzív légkör, és az ételek is meglehetősen extrák. Íme, egy fotó.

15021374971

Luxusból nincs hiány a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa ***** Superiorban sem. A 2008 márciusában nyílt szállodában 271 elegáns, egyedileg berendezett szoba található, 22 medence várja a vendégeket az Oázis wellness- és fürdőrészlegben. És a szaunavilág sem kimondottan szerény – a kilencféle szauna is rengeteg pluszt ad a wellness élményhez.
765_midi

A harmadik extra hotel is egy Vas megyei fürdővárosban található. Ez  Celldömölk, a szálloda pedig a JUFA Vulkán Fürdő Resort Celldömölk ****. Igaz, ez a szálloda nem rendelkezi a szó szoros értelmében saját wellness részleggel. De mivel átjárható a Vulkánfürdővel, így itt is gyűjthetünk spa élményeket. Ahogy Bükfürdőn és Sárváron, Celldömölkön is van módunk gyógyfürdőben lazítani, és a szaunavilág itt is rendkívül felszerelt. Az étterem kiváló, a szobák is modern kialakításúak. Íme, egy fotó.

4406962

 

Ha tehát Vas megyébe jönnél wellnesselni és átlagon felüli kényelemre vágynál, a fent bemutatott szállodák ideálisak lehetnek. De ha több hotelről is tájékozódnál, azt is megteheted, nézz rá a helyi TDM-ek oldalára. Ehhez itt adunk segítséget.