Ha ősz, akkor wellness, ha wellness, akkor Vas megye. Hogy miért? Mert két országos hírű fürdő is található itt. Valószínűleg kitaláltad, hogy a büki és a sárvári fürdőről van szó. De ne felejtsük el azt se, hogy van egy népszerű gyógyfürdő Celldömölkön és Szentgotthárdon is. Plusz több kisebb létesítmény is várja a Vas megyébe látogatókat. Közülük kiemelnénk Mesterit, ahol a fent felsoroltakhoz hasonlóan szintén lehet ősszel és télen is fürdőzni. 

És persze azt is, hogy az adott fürdőről, településről hol tudhatsz meg többet, hol térképezheted fel a legkönnyebben mondjuk az őszi csomagokat.

A bükfürdői wellness tippeket és szállás csomagokat a visitbuk.hu-n keresd. Ez a helyi TDM szervezet honlapja. Nagyon jól áttekinthető, érdemes böngészni, ugyanis rengeteg hasznos dolgot találsz rajta. Ugyanakkor a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum oldalát is célszerű meglátogatni. Már csak az aktuális jegyárak miatt is. Ja, és ne felejtsd el kiváltani a Bükfürdő Card-ot. Ezzel ugyanis számos helyi szolgáltatás olcsóbban vásárolható meg.

Ha Sárvárra mennél kikapcsolódni, a Sárvár.hu-t gépeld be a böngészőbe. Ezt a felületet szintén a helyi TDM működteti. Az oldalon rengeteg a wellness ajánlat. Természetesen friss őszi csomagokat is kínálnak az “Akciófigyelő” menüpont alatt. Ugyanakkor számos olvasnivaló is kerül fel az oldalra. Ezek többnyire blogszerű ajánlók, amik jó tippeket adnak a helyi élménygyűjtéshez.

A Celldömölk környéki szállásokról és eseményekről a Vulkánság.hu-n érdemes tájékozódni. Ezen a felületen találsz a Vulkánfürdőre és a Mesteri fürdőre vonatkozó információkat is. Szerintünk érdemes kattintani.

Ha pedig az Őrség felé vennéd az irányt és ott fürdőznél egy jót, a körmendi a Mjus World-öt ajánljuk. A fürdő honlapja itt érhető el. Vagy a szentgotthárdi fürdőt. Ez utóbbiról a Vasi Hegyhát-Rábamente TDM oldalán olvashatsz, vagy egyszerűen a St. Gotthard Spa és Wellness megújult weboldalán (borítókép).