Prospektusok

Kultúra és hagyomány – északi régió

Méltán kapta nevét Burgenland, hiszen valóban „várvidék” a Nyugat-Pannon térség: csodálatos főúri kastélyok és a történelmi Magyarország egykori nyugati határvidékének impozáns várai fogadják az ide látogatót.

Tovább

Kulináris örömök – déli régió

A Nyugat- Pannon régió ízutazásra hívja vendégeit. A vendéglátók felhasználva a helyben termelt alapanyagokat, az asztalra varázsolják a táj hagyományos ételeit, italait, ötvözve a mai kor igényeivel.

Tovább

Kulináris örömök – északi régió

Nyugat-Dunántúl gasztronómiáját kétségkívül a gesztenye, a halételek és a bor határozza meg. A Sopron környéki lankákon, a Kőszeghegyalja településein mindenütt szelídgesztenyefák koronázzák a vidéket, amelyeknek termése számos rendezvény alapját jelenti.

Tovább

Határtalan kalandozások – déli régió

Az Alpokalja hegyvidéki tája, a zalai dombság szelíd lankái, a folyók, tavak egyaránt aktív kikapcsolódásra csábítják a látogatót a Nyugat-Pannon térségben.

Tovább

Határtalan kalandozások – északi régió

Az aktív szabadidő eltöltésnek számos lehetőségét kínálja a Nyugat-Pannon vidék. Kerékpárral barangolhatunk, hegyi túrákat tehetünk, a Fertő tavat szörffel, vitorlással járhatjuk be, de lovas túrákat, vadászatokat is tervezhetünk ide, hiszen ez a táj megadja a lehetőségét annak, hogy a lehető legváltozatosabban tölthessük itt az időt.

Tovább

Családi élmények – déli régió

A kikapcsolódás akkor teljes, ha a család valamennyi tagja együtt élvezheti a pihenést, ha a szülők és a gyermekek olyan formáját találhatják meg a szórakozásnak, ami mindannyiuk számára élményt, örömet okoz.

Tovább

Családi élmények – északi régió

A Nyugat-Pannon térség természeti adottságai magától értetődően jelölték ki a turisztikai fejlesztések irányait: a Fertő tó, a gyógyvizek, a Keleti-Alpok szelíd, lankás nyúlványai annak a lehetőségét rejtik, hogy itt az egész család megtalálhatja a maga élményforrásait – a szabadidő eltöltését szolgáló létesítmények a táj sajátosságait felismerve elégítik ki a családok igényeit.

Tovább

A természet varázsa – északi régió

Századok múlhattak, országhatárok változhattak, de a természet örök, állandó egységét az ember soha nem zavarhatta meg a Nyugat-Pannon régióban.

Tovább

A természet varázsa dél

Napjainkban ismét divatosak a természetközeli élmények, valamint a gyökerekhez való visszatérés. A térség varázsa többek közt a szinte érintetlen természet szépségében rejlik.

Tovább