Szállások

Csomagajánlat teszt kép

Aktív kikapcsolódás az Őrségben

Testi, szellemi felfrissülés a páratlan tájharmóniával rendelkező őrségi tájakon! A dombok, völgytalpak harmonikus váltakozása, a mozaikos tájszerkezet, a minden domb mögött felbukkanó újabb “csoda” változatos élmény kínál.

Tovább
Csomagajánlat teszt kép

Szállások Bükfürdőn

Összegyűjtöttük Neked Bükről és Bükfürdőről a legkedvezőbb csomagajánlatokat. Válogasson szállodák, panziók és vendégházak által nyújtott szálláslehetőségek közül és legyél Te is Bükfürdő vendége!

Tovább

Szállások a Vasi Hegyháton

Vas megye déli részén járunk, az Őrség szomszédságában, a szlovén és az osztrák határ közvetlen közelében.  Klasszikus vidéki térség, melyet még ma is a természetesség jellemez.  A változatos táj – dombok, folyóvölgyek, erdők, mezők, szántók, tavak – mellett őseink öröksége teszi igazán egyedivé e helyet. Sokszínű természeti- és kulturális hagyaték köti össze a számtalan apró települést, s mellettük a két hangulatos kisváros őrzi a történelmi határvidék számos emlékét.

Tovább

Szállások a Kőszegi-hegységben

A natúrpark területén 16 km kerékpárút, 15 tanösvény, természetvédelmi látogatóközpont, több kultur-és helytörténeti kiállítás várja az érdeklődőket. A Kőszegi-hegységben turistautak, kilátók, kápolnák, templomok és tiszta vízű források örvendeztetik meg a kirándulókat. Az aktív turizmus kedvelői egész éven át gyalogos-és kerékpáros túralehetőségekből, kulturális és gasztronómiai programokból válogathatnak. A térség szubalpin klímája, Kőszeg ódon városfalai, hangulatos utcái, terei, romantikus sétára hívják a látogatókat.

Tovább

Sárvár: A gyógyhely, ahova mindig is el szerettél volna jutni

A történelmi emlékeket felelevenítő Nádasdy-vár és az itt található múzeum a kultúra iránt érdeklődőknek kötelező állomás. A királyi fürdő, élményekkel teli kikapcsolódáshoz, gyógyuláshoz és feltöltődés ideális. Míg a sárvári arborétum és a Csónakázó-tó a természetközeli, aktív programokhoz kiváló helyszín. Nézz rá az itteni szállásokra!

Tovább

VulkánSág: Gyógyfürdők, vulkánpark és a természet csodái

Értékek és élmények az egész családnak a Ság hegy lábánál: Töltődjön fel a vulkán erejével a gyógy- és termálvizek birodalmában: Celldömölkön, Mesteriben és Borgátán! Fedezze fel az Európában is egyedülálló vulkánikus krátert! Tegyen sétát Celldömölkön a felújított barokk téren, a legendás kegytemplom árnyékában! Mutatjuk a szállásokat!

Tovább